Palamuselt pärit, aga juba aastaid Hollandis elav metsosopran Kadri Tegelmann oli eile taas kodukandi publiku ees. Koos hollandi muusikute Mike Fentrossi ja Maarten Ornsteiniga esitas ta Kuremaa lossis palu möödunud aastal Hollandis ilmunud albumilt „Laula!“. Sellel on Kadri, vanamuusikat viljelev Mike ja džässitaustaga Maarten kõrvuti kõlama pannud eesti rahvalaulud ning nendega umbkaudu samast ajast pärineva Euroopa muusika. Tulemus on intrigeeriv ja silmi avav. Teema, mida laulud käsitlevad – inimese elu selle hiilguses ja viletsuses, ärevuses ja salapäras –, puudutab aga kõiki kuulajaid.
Albumi „Laula!“ esitluskontsertidega oli Kadril, Mikel ja Maartenil plaanis juba varem Eestisse tulla, ent koroonaviiruse tõttu lükkus kontserdireis edasi. Eile avaldasid Mike ja Maarten suurt heameelt selle üle, et saavad maad, mille muusikaga nad pikka aega süvitsi tegelnud on, ka oma silmaga näha ja siinse rahva ees esineda. Kadri Tegelmann lisas, et kodupubliku ees on alati hea laulda.